Spring til indhold
Hjem » Den grønne profil

Den grønne profil

Navnet ‘Din Lokale Behandler’ fortæller nok lidt om hvor det er vi vil hen med dette projekt. Miljø og CO2 udledning er den drivende fakta i dette projekt. Vi kan alle se hvordan stigende temperaturer og forurening er med til at ændre vores klima. Det må der gøres noget ved

Hvordan kan vi bidrage.

I dag kan det være svært at finde en behandler i nærområdet og mange mennesker ved ikke hvilken type behandler de skal bruge til det sundhedsmæssige problem de har, derfor går de fleste til lægen. Ved at samle alle behandlere på en hjemmeside i deres respektive kommuner er behandleren tæt på klienten og så slipper klienten for at køre 30 kilometer for at finde en behandler. Det spare CO2 udledning og forurening.

Økologi og sunde produkter.

Ved at bruge sunde og økologiske produkter minimerer den enkelte behandler udledning af kemikalier, det er vigtigt for vores klienters helbred og velvære og godt for miljøet. Derfor anbefaler vi alle vores partnere at benytte økologiske og sunde produkter. Heldigvis bruger langt de fleste behandlere sådanne produkter i dag.

Det er vigtigt for Din Lokale Behandler at vi brander vores koncept på en miljørigtig måde så klienterne er sikker på at de får den bedste behandling hos de partnere vi arbejder sammen med.